Generelt

Ingen IT uden ægte nørderi

ScanNet er igen i år hovedsponsor for Netparty Kolding, der rykker i nye lokaler og hermed fordobler antallet af pladser.


ScanNet er igen i år hovedsponsor for Netparty Kolding, der rykker i nye lokaler og hermed fordobler antallet af pladser.

 

Måske er det her, fremtidens IT-supportere, -teknikere og webudviklere kan findes?

Initiativet Netparty Kolding blev sidste år skudt i gang med 120 glade og tilfredse deltagere i alderen 11 til 37 år. Successen gentages i år, hvor ScanNet igen stiller op som hovedsponsor. Denne gang sammen med Cool SMS og Customerwise. På grund af den store interesse i 2013 er arrangementet flyttet til Bramdrupdam Hallerne i Kolding, hvor der er plads til dobbelt så mange som sidste år.

 

Forkælelse af Koldings gamere

Arrangementet Netparty Kolding giver lokalområdets unge mulighed for at samles om deres fælles computerspils-interesse under de bedste forhold. Med separat sovesal, mulighed for madbillet med fire gode måltider og ikke mindst 1.000/1.000 Mbps internet bliver deltagerne forkælet hele weekenden. For de dygtige spillere er der også fine præmier at hente. Den samlede præmiepulje er på 70.000 kr., og af præmier kan der eksempelvis nævnes en 28” Iiyama 4K-skærm og gavekort til Coolstuff.dk og servere.

Ud over deltagerne, så er vores hovedsponsorer årsagen til, at vi overhovedet har noget LAN. Bidraget fra sponsorerne er også med til, at vi kan gøre det lidt ekstra lækkert og give alle den bedst mulige oplevelse”, siger Morten Valentin, presseansvarlig for Netparty Kolding. Morten er til daglig teamleder i ScanNets udviklingsafdeling, og deler interessen for LAN med mange af sine kollegaer, der også støtter op og deltager i Netparty’et.

 

Både virtuelle og fysiske konkurrencer

Det tre dage lange program består af syv præmierede turneringer inden for blandt andet FIFA, Counter-strike, Starcraft og League of Legends. Også en enkelt fysisk aktivitet har sneget sig ind i programmet. Lørdag eftermiddag inviteres alle deltagere udenfor til ”Hardware-kast” – en noget alternativ LAN-begivenhed, der tiltrækker mange folk. For hvem har ikke drømt om muligheden for at kaste en skærm eller et keyboard gennem luften for fuld kraft?

Arrangementet foregår i Kolding i weekenden d. 17. – 19. oktober. Tilmelding kan ske fra www.netparty-kolding.dk, hvor du også kan læse mere om arrangementet.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne artikel, er du mere end velkommen til at sende os en mail, eller skrive en kommentar her.


Relaterede artikler