Serverhosting

Nye webhoteller: Bedre performance og flere funktioner

Vi har for nylig lanceret 3 nye webhotelspakker. Det har medført 3 væsentlige ting for vores webhoteller: Forbedret performance. Bedre sikkerhed. Mange flere funktioner.


Vi har for nylig lanceret 3 nye webhotelspakker. Det har medført 3 væsentlige ting for vores webhoteller:

  • Forbedret performance.
  • Bedre sikkerhed.
  • Mange flere funktioner.

Er du nysgerrig på, hvilke funktioner det bl.a. drejer sig om, så læs med i dette blogindlæg, hvor du får en introduktion til de nye webhoteller inkl. alle de nye fordele.

Bemærk: Har du allerede et webhotel hos ScanNet, vil du modtage en mail fra os, når vi er klar til at opgradere dig til en af de nye pakker.

Optimeringsplugin til hurtigere WordPress-hjemmeside

En ny og nyttig funktion til vores nye PHP-webhoteller er vores såkaldte optimeringsplugin til WordPress. Konkret har vi opgraderet webserveren til LiteSpeed samt inkluderet et cache-plugin fra LiteSpeed.

Det fungerer således, at alt dit statiske indhold caches, så svartiderne næste gang er kortere, og siden dermed loades hurtigere.

Vi kalder det et optimeringsplugin, fordi det optimerer din hastighed så meget, at både dine besøgende og Google vil bemærke det – på den positive måde. Serveren og pluginnet gør til sammen, at din WordPress-hjemmeside kan blive mindst 4 gange hurtigere.

Vælger du at benytte dig af vores ét kliks-installation af WordPress, er optimeringspluginnet allerede inkluderet.

Nye teknologier og udviklingsværktøjer

Apropos hastighed er det værd at nævne, at vores webhoteller nu understøtter HTTP/2, Brotli, TLSv1.3 og QUIC. Sidstnævnte gælder kun PHP-webhotellerne. Uden at gå for meget i detaljer påvirker disse teknologier også din hjemmesides hastighed positivt.

Derudover kan vi med glæde afsløre, at du nu kan bruge cron jobs på vores nye webhoteller – en funktion, som har været efterspurgt af flere.

Cron jobs gør, at du kan oprette automatiske kald til en URL med et givent interval. Det kan bruges til import/eksport, opdatering af produkter til et feed eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

Specifikt for PHP-webhoteller har vi introduceret SSH-adgang, som gør det muligt at logge direkte på webhotellet og køre kommandoer uden om kontrolpanelet. Du kan også bruge GIT via SSH, hvis du f.eks. ønsker at anvende GIT-versionsstyring.

Specifikt for ASP-webhoteller er det nu muligt at opsætte domænealiasser – teknisk kaldet for ”bindings”. Det kan bruges til f.eks. sproglag i Umbraco, eller hvis du på anden vis ønsker at pege et nyt domæne over på et eksisterende.

Forbedret sikkerhed og mulighed for gendannelse i kontrolpanelet

I de nye webhotelspakker har sikkerheden fået et (ekstra) nøk opad. Det kommer særligt til udtryk i det nye gendannelsesværktøj, som gør det muligt for dig at gendanne filer, e-mails og databaser direkte i dit kontrolpanel – uden at du behøver at have kontakt til os. Du kan gendanne filer, e-mails og databaser 30 dage tilbage.

Udover værktøjet til gendannelse har vi inkluderet vores avancerede Hosted Spamfilter i den største af pakkerne. Det er en ekstra intelligent spamfilterløsning, der fanger mere end 99,98 % af al uønsket post.

Spamfilteret giver dig desuden ekstra konfigurationsmuligheder, bl.a. mulighed for individuel white- og blacklisting af forskellige modtagere/domæner, ekstra rapportering og meget mere.

Flere ressourcer, mere plads og mulighed for den nyeste version

Alle nye webhotelspakker har fået væsentlig mere diskplads – mest i Premium, lidt mindre i Standard, osv. I mange af tilfældene er diskpladsen steget med mere end 2000%! Det er ikke kun diskpladsen, der er øget, men også database-pladsen.

Derudover har vi skruet betydeligt op for både RAM og CPU, hvilket er med til at øge hastigheden og performance af dit webhotel.

De nye webhoteller understøtter desuden de nyeste versioner af PHP/ASP til fordel for dig og din sikkerhed.

7 fordele du (stadig) får med et webhotel fra ScanNet

Det er vigtigt for os at understrege, at du ikke mister noget med de nye pakker. Vi har ikke fjernet de funktioner, der stadig er vigtige og essentielle for alle, der har brug for et webhotel.

Tillad os at remse op, hvilke funktioner du fortsat får med et webhotel fra ScanNet:

  1. Understøttelse af forskellige CMS’er: Vores webhoteller understøtter de mest populære Content Management Systems (CMS’er), nemlig WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Umbraco og DotNetNuke.
  2. Ét kliks-installation af WordPress: Mange CMS’er kan du installere med bare ét enkelt klik. Det gælder bl.a. WordPress.
  3. Gratis SSL-certifikat: Du har mulighed for at installere det gratis SSL-certifikat fra Let’s Encrypt på alle webhoteller.
  4. Brugervenligt kontrolpanel: Vores kontrolpanel er intuitivt og hjælper dig til nemt og enkelt at finde rundt i dit webhotel og alle de funktioner, du har adgang til.  
  5. Dansk support i særklasse: Du har stadig adgang til vores roste support, både på telefon og mail, hvor du kan få hjælp og ekspertråd til dit webhotel og din hjemmeside. På dansk naturligvis.  
  6. Sikkerhed og stabilitet i top: Alle vores servere er udstyret med den nyeste teknologi, og vi holder løbende systemerne opdateret, så du kan være sikker på, at din hjemmeside er online hele tiden. Sikkerhedsmæssigt har vi både en ISAE 3402-erklæring og en ISO 27001-certificering, som beviser, at vi passer godt på din data.
  7. Danske datacentre med døgnovervågning: Alle webhoteller bliver opbevaret i vores topmoderne og danske datacentre, som er beskyttet mod bl.a. brand, strømsvigt og tyveri. Skulle der ske noget, der påvirker driften af dit webhotel, har vi systemovervågning døgnet rundt, hvilket betyder, at vi lynhurtigt er på pletten til at håndtere det.

Find din foretrukne pakke i dag

Opsummerende kan du altså i dag få et webhotel fra ScanNet, som er bedre på så mange fronter – både hvad angår performance, sikkerhed, funktioner, support og meget mere.

Vi tilbyder 3 forskellige pakker, og vi har helt sikkert en pakke, der matcher dit behov.

Se de 3 nye pakker her samt alle specifikationer >>

 

Er du i tvivl om, hvilken pakke der er den rigtige til dit behov, eller har du spørgsmål til vores webhoteller, er du mere end velkommen til at kontakte os på salg@scannet.dk eller 75 53 35 00.

Du kan også prøve, inden du køber: Hent en 30-dages gratis demo af vores webhotel her >>


Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne artikel, er du mere end velkommen til at sende os en mail, eller skrive en kommentar her.


Relaterede artikler