Generelt

A/S ScanNet solgt til kapitalfond

Den internationale kapitalfond HgCapital har købt den danske cloud- og hostingvirksomhed A/S ScanNet. Med købet får A/S ScanNet nyt ejerskab, ny direktør og flere ressourcer til at indfri sin ambition om at levere hosting- og cloudløsninger i ...



Den internationale kapitalfond HgCapital har købt den danske cloud- og hostingvirksomhed A/S ScanNet. Med købet får A/S ScanNet nyt ejerskab, ny direktør og flere ressourcer til at indfri sin ambition om at levere hosting- og cloudløsninger i absolut topklasse.

Den koldingensiske cloud- og hostingvirksomhed A/S ScanNet er blevet solgt til den internationale kapitalfond HgCapital, som bl.a. specialiserer sig i effektivisering af europæiske it-virksomheder.

Med købet overtager HgCapital A/S ScanNet fra de tidligere ejere, som ønsker at forfølge nye forretningseventyr. Ny direktør for A/S ScanNet bliver Stefan Rosenlund, der også er direktør for det danske hostingselskab Zitcom A/S.

 

Jan Berg, tidligere direktør for A/S ScanNet, fortsætter i en rolle som som Chief Operating Officer og ser frem til samarbejdet med Stefan Rosenlund:

“Det er med glæde og stolthed, at jeg giver stafetten videre til Stefan Rosenlund, som jeg kender som en dygtig og passioneret leder. Jeg ser frem til at arbejde tæt med ham om at sikre A/S ScanNets medarbejdere og kunder den bedst mulige fremtid”, udtaler Jan Berg.

Bo Fallesen, partner i A/S ScanNet

“Vi er glade for, at denne transaktion skaber en tydelig leder i den danske hosting branche. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre slutning på vores mange års ejerskab af ScanNet”.

HgCapital glæder sig over købet og ser frem til at hjælpe A/S ScanNet med at fortsætte væksten på det danske marked.


“Vi er rigtig glade for at have fået muligheden for at hjælpe A/S ScanNet med at styrke forretningen yderligere. HgCapital har en lang tradition for at investere i nordiske it-virksomheder, der henvender sig til SME-segmentet, og vi er glad for at kunne føje A/S ScanNet til porteføljen”, udtaler Nick Jordan, investeringsdirektør for den portefølje, som A/S ScanNet bliver en del af.

For yderligere oplysninger, kontakt Stefan Rosenlund på sr@scannet.dk.

ScanNet-gruppen betjener mere end 13.000 private og virksomhedskunder og har i mere end 19 år fremvist stabil vækst i både omsætning og indtjening.

I 2015 havde ScanNet-koncernen et overskud efter skat på DKK 15,2 mio. mod DKK 14,3 mio. året før.

A/S ScanNet blev stiftet i år 1996 af Bo Fallesen, Kenneth Madsen og Søren Nielsen og beskæftiger i dag 52 medarbejdere.

 

Om HgCapital

HgCapital er en international kapitalfond, som beskæftiger mere end 100 medarbejdere fordelt på kontorer i London og München.

HgCapital investerer i industri, service, TMT (teknologi, media, telekom) og vedvarende energi og forvalter mere end £5,2 mia. for sine kunder, der bl.a. tæller forsikringsselskaber samt private og offentlige pensionsfonde.

For at give sine kunder det bedst mulige afkast identificerer og investerer HgCapital i etablerede nichevirksomheder, som har potentiale til at vokse hurtigere end markedet og blive ledende aktører inden for deres sektor.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne artikel, er du mere end velkommen til at sende os en mail, eller skrive en kommentar her.


Relaterede artikler