Sikkerhed

Certificeret af BFIH for tredje årBrancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark vurderer og gennemgår hvert år ScanNet for at kontrollere, at vi fortsat lever op til de skrappe krav som tildeling af Hostingmærket kræver.

 

Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark, også kaldet BFIH, blev stiftet i 2011. Deres klare formål er at øge sikkerheden og kvaliteten i IT-hostingydelser. Som hostingkunde skal det være let at gennemskue kvaliteten og sikkerheden hos hver enkelt hostingvirksomhed, og derved træffe den bedste beslutning, når det kommer til valg af leverandør.

Hvad betyder det for mig som kunde?

Når du er hostingkunde hos ScanNet, kan du regne med, at du får, hvad der er blevet aftalt. For at få lov at bære Hostingmærket skal ScanNet leve op til højere krav, end hvad der normalt stilles til IT-hostingvirksomheder. For at opnå certificeringen bliver ScanNets systemer, processer og økonomi vurderet og godkendt af uafhængige revisorer. Formålet med alt dette er at kunne tilbyde danske hostingkunder sikre ydelser og gennemsigtige aftaler.

Hvad er Hostingmærket?

BFIH lancerede i starten af 2013 et certificeringsprogram for tildeling af et særligt kvalitetsmærke, Hostingmærket. Certificeringen gælder kun ét år ad gangen, hvilket betyder at virksomheder med Hostingmærket hvert år bliver vurderet i forhold til, om de overholder BFIH’s krav. For at opnå Hostingmærket, skal hostingvirksomheden leve op til krav vedr.:

  • hostingydelserne sikkerhed
  • aftalernes gennemsigtighed
  • bidrag til national it-sikkerhed
  • økonomisk robusthed
  • forsikringsmæssig dækning
  • information om selve Hostingmærket.

 

Læs mere

Du kan læse mere om brancheforeningen, BFIH, på deres hjemmeside www.bfih.dk. Vil du vide mere om certificeringen, har Hostingmærket sin egen side: www.hostingmaerket.dk.

Du kan finde alle ScanNets dokumenter vedr. Hostingmærket under Om os.

 

Relaterede artikler