Læs alt om den nye ScanNet webshop

ScanNet lancerede i går den nye ScanNet Webshop – en kraftfuld e-handelsplatform, med et væld af nye funktioner og designmuligheder.


ScanNet lancerede i går den nye ScanNet Webshop – en kraftfuld e-handelsplatform, med et væld af nye funktioner og designmuligheder.

scannet webshop logo
I dette blogindlæg vil jeg, Stefan Rosenlund, forklare, hvorfor ScanNet får en ny platform, og hvad den byder på af ny funktionalitet.

 

ScanNet har igennem mere end 15 år udviklet og drevet e-handelsplatforme for tusindvis af webshopejere. Først med WebShop1 og siden med WebShop2. Målsætningen har altid været det samme: At tilbyde markedets bedste og mest brugervenlige løsning med en dertil dybdegående og dedikeret support.

På baggrund af den dialog, jeg har haft med kunder og partnere, siden jeg overtog ScanNet d. 1. januar 2016, har jeg indset, at ScanNet ikke længere opfylder denne målsætning i tilfredsstillende grad.

Det glæder mig derfor, at jeg nu kan afsløre den nye ScanNet Webshop, som er en løsning, vi har arbejdet intensivt på at få klar.

Præv den nye webshop gratis i 30 dage

 

En kraftig forbedret e-handelsplatform

Med den nye ScanNet Webshop er vi gået væk fra den tidligere nummerering (WebShop1 og WebShop2). I stedet satser vi på én samlet, kraftfuld og altid opdateret ScanNet Webshop-løsning.

Platformen bag den nye ScanNet Webshop er gennemtestet og benyttes i dag af flere succesfulde webshops. Som webshopejer vil du derfor ikke opleve de børnesygdomme, som nye platforme typisk byder på.

Rooty - Scannet webshop designskabelon

 

Baby Store - Scannet webshop designskabelon

 

Suits - Scannet webshop designskabelon

 

Hvad er nyt i ScanNet Webshop?

Den nye ScanNet Webshop indeholder en lang række nye funktioner og muligheder. Du får bl.a.:

 

Ubegrænsede designmuligheder Ubegrænsede designmuligheder

Med den nye ScanNet Webshop får du adgang til en lang række gratis responsive designskabeloner. Vi har samtidig gjort det langt nemmere for brugere uden HTML-erfaring at tilpasse deres designskabeloner.

Du har dog stadig muligheden for at få tilpasset et design af én af vores dygtige designpartnere.

 

Et væld af nye marketingmuligheder Et væld af nye marketingmuligheder

Marketing er et vigtigt element som webshopejer. På den nye platform får du en række af nye marketingmuligheder, som fx blog, afstemning/konkurrence, produktbedømmelser, bedre SEO-muligheder og meget mere.

Du får også mulighed for at integrere til markedsledende nyhedsbrevs- og marketing automation-værktøjer som fx MailChimp, Addwish og Clerk.io.

 

 

Integration til dit favoritsystem Integration til dit favoritsystem

ScanNets nye webshopløsning kommer med en lang række standard integrationsmuligheder til fx e-conomic, Dinero og C5/NAV.

Ud over dette kommer webshoppen med et komplet SOAP API-katalog, som gør det muligt at integrere ScanNet Webshop op imod lige netop dit eksterne favoritsystem.

 

International adgang med 19 sprog International adgang med 19 sprog

E-handel kender ingen grænser, og med ScanNet Webshop kan du nemt sælge til hele verden. Platformen byder på 19 allerede oversatte sprog, kan sælge til hele verden, og beregner selv moms og valuta på baggrund af din opsætning i shoppen.

 

Ud over ovenstående, byder ScanNet Webshop på en lang række andre muligheder og forbedringer. Har du lyst til at læse mere om dette, har vi samlet alle funktioner i denne oversigt.

 

Eksisterende ScanNet kunder

Alle eksisterende ScanNet kunder er blevet informeret om den nye ScanNet Webshop. Eksisterende kunder vil blive tilbudt en smertefri migrering til den nye platform.

Vi er undervejs med en plan for denne migreringsproces, og vender naturligvis tilbage i god tid, når der er nyt.

Skulle du mod forventning ikke have modtaget denne information, er du velkommen til at kontakte os på salg@scannet.dk.

 

Prøv den nye ScanNet Webshop

Du kan allerede nu prøve en demo af vores nye ScanNet Webshop. Læs også mere om priser og funktioner her, og se en oversigt over tilgængelige Apps her.

Prøv den nye webshop gratis i 30 dage

Vælger du at prøve en demoversion, vil den være aktiv i 30 dage. Ønsker du undervejs at forlænge den, kan du kontakte os direkte på 7553 3500 eller salg@scannet.dk.

 

Har du lyst til at vide mere?

Har du spørgsmål til den nye ScanNet Webshop, eller spørgsmål til selve migreringsprocessen, skal du som altid være velkommen til at kontakte os på salg@scannet.dk eller 7553 3500.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne artikel, er du mere end velkommen til at sende os en mail, eller skrive en kommentar her.


Relaterede artikler