Generelt

Et sikrere og mere fleksibelt ScanNet

Ved årsskiftet overtog den engelske kapitalfond HgCapital og jeg – Stefan Rosenlund – ejerskabet af ScanNet.Ved årsskiftet overtog den engelske kapitalfond HgCapital og jeg – Stefan Rosenlund – ejerskabet af ScanNet.

Der er nu gået 3 måneder, og jeg vil gerne give et lille indblik i, hvad vi har lavet af positive forandringer i ScanNet.

 

ScanNet er blevet en del af samme organisation, som står bag virksomhederne Zitcom, Wannafind, Curanet og Unoeuro. Det betyder, at vi er blevet Danmarks største udbyder inden for flere af vores områder, hvilket naturligvis giver dig en række fordele som ScanNet-kunde.

 

Kraftigt forbedret datacenter

Som hostingvirksomhed er det altafgørende, at vi kan tilbyde et datacenter i højeste kvalitet og uden fartbegrænsninger. Siden årsskiftet har vi derfor investeret et stort millionbeløb i vores datacenter.

Bedre og hurtigere storage

Vi har opgraderet vores Tier 1 Compellent SAN (Storage Array Network) med SSD og Flash, som er hurtig og stabil storage, der bl.a. gør det muligt at afvikle mange IOPS (Input/Output Operations Per Second). For de af vores kunder, der har en Citrix- eller større databaseløsning hos os, er det rigtig positivt nyt.

 

Hurtigere 10 Gbit-internetforbindelse

Infrastrukturen og begge vores internetlinjer er blevet opgraderet til at håndtere trafik på op til 10 Gbit/s. Det betyder, at vi kan tilbyde endnu hurtigere svartider – selv i perioder med spidsbelastning.

Opgradering til virtuelle servere

Vi er i fuld gang med at opgradere de fysiske servere, vi ikke allerede har opgraderet, til virtuelle servere. For dig som kunde betyder det bl.a., at du kan se frem til:

  • bedre performance
  • bedre backupmuligheder
  • større sikkerhed

Uanset om du har en IT-outsourcing-, Webshop- eller helt tredje løsning hos os, kommer du til at mærke ovenstående forbedringer.

 

Nye kompetencer og større faglighed

Et state-of-the-art datacenter gør det ikke alene. Det kræver dygtige medarbejdere at være blandt de bedste. Faktisk vil jeg sige, at tilførsel af kompetencer fra højeste niveau og videreudvikling af eksisterende er en nødvendighed for at kunne drive hostingvirksomhed anno 2016.

I ScanNet har vi allerede tilført nye, stærke kompetencer og sat større fokus på at udvikle de kompetencer, vi allerede råder over. For dig som kunde betyder det helt konkret, at du vil blive mødt med en endnu større faglighed, når du ringer ind med et spørgsmål eller en udfordring. Det betyder også, at vi fremadrettet vil kunne levere løsninger på et endnu højere niveau.

 

Giv os et kald og hør mere

Vi har nået en del på de tre måneder, der er gået siden ejerskiftet, men vi er slet ikke færdige. Vi optimerer hele tiden de løsninger, du får som ScanNet-kunde, og vi har endnu flere forbedringer på vej.

Hvis du vil høre mere om de forbedringer, vi allerede har iværksat, eller de, der er på vej, er du velkommen til at give én af vores konsulenter et kald på 7553 3500. 

 


Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne artikel, er du mere end velkommen til at sende os en mail, eller skrive en kommentar her.


Relaterede artikler