Serverhosting

Storage – også til mere komplekse behov

Har du brug for mere end blot en lokal disk til din serverløsning? Mangler du ekstra storage til din VPS- eller cloudløsning? Eller har du bare behov for en løsning, hvor du kan gemme store mængder af data til en lav, månedlig pris?


Har du brug for mere end blot en lokal disk til din serverløsning? Mangler du ekstra storage til din VPS- eller cloudløsning? Eller har du bare behov for en løsning, hvor du kan gemme store mængder af data til en lav, månedlig pris?

Uanset om du har brug for offsite storage, clustered storage eller object storage, så har vi løsningen til dig.

Vi har netop lanceret en sikker, skalerbar og dansk dataopbevaringsløsning: Storage – med 4 forskellige pakker

  • Løsninger til ethvert behov
  • Markedets stærkeste (og danske) support
  • Betal kun for det, du bruger

Datalagring i stort omfang

Nogle gange er standardløsninger bare ikke nok. Nogle gange er behovet mere komplekst. Derfor præsenterer vi nu disse nye storage-løsninger.

De henvender sig til dig, der har brug for andet end en lokal disk. F.eks. hvis du behøver et større setup eller har særlige komplekse behov, som ikke kan løses med med dit nuværende produkt eller andre standardprodukter.

Måske har du et SQL-cluster eller brug for Docker-Containere? Uanset hvad er dette produktet til dig med komplekse storagebehov til en pris, der er let at gennemskue.

Som med vores andre serverhosting-produkter får du masser af fordele:

  • Slip for administration af datacenter: Vi sørger for, at hardwaren er på plads og spiller. Alle vores virtuelle servere kører på stærke og stabile løsninger fra producenter som Intel, Dell og Cisco i et ISO 27001-compliant miljø.
  • Sikker dataopbevaring i danske datacentre: Vores topmoderne datacentre, som ligger i Danmark, er sikret imod alle former for nedbrud og driftforstyrrelser – og så ligger de i Danmark.
  • Dansk support: Vores dedikerede kundeservicemedarbejdere står altid klar til at hjælpe dig på telefon og mail – og vi taler dansk!

En løsning til ethvert behov

Uanset hvad dit storagebehov er, har vi løsningen. Vi tilbyder 4 forskellige pakker:

Object Storage er en (nærmest uendeligt) skalérbar storage-arkitektur, der behandler data som ustrukturerede objekter/buckets – i modsætning til traditionelle arkitekturer, der opstiller data i volumes/blocks (Block Storage) eller filhierarkier (File Storage).

Block Storage er en storage-arkitektur, der typisk bruges i SAN-miljøer, hvor data bliver gemt i volumes – også kendt som blocks.

File Storage er en storage-arkitektur, hvor data bliver gemt i en hierarkisk struktur – enten som filer eller folders.

Alle pakker har fuld redundans og uden I/O-begrænsninger. Derudover er alle løsninger baseret på teknologi fra én af markedets førende leverandører.

Nedenfor lister vi en række behov op og matcher disse med den optimale storage-pakke.

 

Big Data, backup eller større mængder af ustruktureret data

Har du store mængder af statiske dataset? Så anbefaler vi Object Storage. Denne storageløsning er optimal til backup, større mængder af ustruktureret data, Big Data eller til S3-kompatible Cloud Native Applications.

Vi tilbyder to former for Object Storage. Den ”rene” Object Storage egner sig til S3-kompatible Cloud Native Applications eller til backupapplikationer som f.eks. TSM, Rubrik eller Veeam.

Object Storage FS (File Space) derimod er, hvor du via en klient kan få adgang til løsningen som et mount-point eller en disk på en server. Denne løsning performer lidt bedre end den rene Object Storage, da metadata om alle filer lagres lokalt (og online).

 

Store, statiske dataset

Ønsker du at gemme mange og mindre filer? File Storage er oplagt til shared storage til web servere, clusters og som supplement til en VPS. Her er tale om en storage-arkitektur, hvor data bliver gemt i en hierarkisk struktur – enten som filer eller folders.

File Storage er lidt ligesom en filserver, men i modsætning til en traditionel filserver mister du ikke adgang til dine filer, hvis en server går ned. Da dette er et redudant setup, vil en anden komponent bare tage over. Dermed er du garanteret høj tilgængelighed og sikkerhed for dine filer.

File Storage er desuden en fleksibel storageløsning til både Windows og Linux.

 

  Databaser, transaktionsdata eller andre aktive data, derkræver meget storage

Har du brug for shared storage til clusters, databaser, transaktionsdata og andre read/write-intensive data, anbefaler vi Block Storage.

Block Storage er kendetegnet ved høj performance og bruges derfor typisk til ovenstående eksempler.

Det er desuden et oplagt valg til især Windows-miljøer, og det er perfekt til clustre, hvor flere noder skal kunne nå den samme storage.


 

I tvivl? Lad os hjælpe

Du kan læse mere om vores storage-løsninger ved at klikke her.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der matcher dine specifikke behov? Så tøv ikke med at kontakte os her. Skriv gerne, hvad dine behov og krav er, og hvad du ønsker af din nye løsning, og så vender vi tilbage dig til hurtigst muligt.

 


Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne artikel, er du mere end velkommen til at sende os en mail, eller skrive en kommentar her.


Relaterede artikler