Serverhosting

Serverhosting: 5 udfordringer vi har hørt før – og nemt kan løse

Hos ScanNet har vi hjulpet et hav af virksomheder med at løse deres udfordringer. Siden vi startede tilbage i 1999, har vi udviklet og tilføjet nye løsninger, så vi kan imødekomme endnu flere behov.


Hos ScanNet har vi hjulpet et hav af virksomheder med at løse deres udfordringer. Siden vi startede tilbage i 1999, har vi udviklet og tilføjet nye løsninger, så vi kan imødekomme endnu flere behov.

Vi har samlet 5 kendte udfordringer relateret til serverhosting, som vi helt sikkert kan hjælpe med.


“Jeg er træt af, at jeg ikke kan tilgå mit skrivebord hjemmefra, eller når jeg er på farten.”

Arbejder du på et kontor, har du sikkert en mere eller mindre fast arbejdsstation. Her gemmer du måske dine dokumenter, laver kalenderaftaler og løser diverse arbejdsopgaver.

Men hvad gør du, når du skal arbejde hjemmefra? Eller du skal arbejde i toget?

Er du en af dem, der savner at kunne have adgang til dit skrivebord overalt? Så har vi løsningen: Hosted Desktop.

Hosted Desktop er til dig, der ønsker at logge på din arbejdsstation fra flere enheder. Med Hosted Desktop kan du altid tilgå dit skrivebord, dine sædvanlige programmer og alle dine dokumenter og mapper. Uanset hvor du er.

Du slipper samtidig for at bekymre dig om teknik, sikkerhed og oppetid. Det sørger vi nemlig for.

Vi tilbyder 2 løsninger: Remote Desktop Services (RDS) eller Citrix. Se mere om funktionerne her >>

 

”Jeg har brug for flere ressourcer, end jeg kan få med et webhotel.”

Kan dit webhotel ikke levere de ressourcer, du har brug for, så skal du måske kigge på en Virtual Private Server (VPS).

Har du mange hjemmesider eller måske meget ressourcekrævende hjemmesider med f.eks. periodevis høj trafik, kan du med fordel samle dine hjemmesider på en VPS-løsning.

Vores VPS Hosting giver dig adgang til væsentlig flere ressourcer end et webhotel. Det er også en optimal løsning, hvis du ikke vil dele ressourcerne med andre webhoteller.

Du har fuld root-adgang og kan installere og administrere lige det, du ønsker. Du kan også afvikle både CRM- og ERP-systemer på en VPS.

Du får altså fordelene fra en dedikeret fysisk server, men i stedet dedikeres ressourcerne bare virtuelt.

 

”Jeg har brug for et datacenter, men jeg vil gerne undgå alle omkostningerne forbundet med at etablere og vedligeholde det.”

Sidder du i et digitaliseringshus, IT-konsulenthus, ERP-hus? Eller har din virksomhed fysiske servere stående in-house, servere i Azure/AWS eller mindre, lokale VMware/HyperV-miljøer?

Så kender du måske allerede fordelene ved at have jeres eget datacenter. Men måske kender du også ulempen: Etableringsomkostningerne.

Det har vi heldigvis løsningen på.

Med et Virtual Datacenter får du en rå, fleksibel og skalerbar løsning, hvor du i bund og grund har adgang til dit eget datacenter, men uden besværet, da vi står for al infrastruktur.

Vi tilbyder to løsninger:

  • VDC – hvis du selv vil kunne tilpasse serverressourcer, bruger mange RAM eller CPU cores, eller ikke ønsker at dele hosts med andre
  • CRP – hvis du kan nøjes med et delt miljø, mindre RAM, delte ressourcer og færre servere
 

”Jeg har brug for rigtig, rigtig meget storage-plads.”

Har du brug for mere plads, end du kan få med vores andre produkter? Måske skal du gemme mange små filer, analysere big data eller bruge shared storage til clustre og webservere?

Med vores Storage-produkt har vi helt sikkert løsningen. Vi tilbyder 3 pakker:

  • Object Storage: Perfekt til big data, backup, større mængder af ustruktureret data eller til S3-kompatible Cloud Native Applications
  • File Storage: En fleksibel storageløsning til både Windows og Linux, som kan bruges til webservere, clusters og som supplement til en VPS.
  • Block Storage: Hurtig storage til databaser, transaktionsdata og andre aktive data. Perfekt til dig, der har brug for mere storage, end du kan få med en VPS.
 

”Jeg savner et overblik over min virksomheds arbejdsgange, som kan tilgås fra skyen.”

Har du brug for et samlet overblik over de centrale funktioner i din virksomhed, f.eks. lagerstyring, produktion, salg, marketing og økonomi?

Så kan Microsoft Dynamics NAV være løsningen.

Programmet er udviklet til at effektivisere arbejdsgange i mindre og mellemstore virksomheder ved at give dig et forkromet overblik over alle din virksomheds arbejdsgange.

Fordelen ved at vælge en hosted version gennem ScanNet er, at

  • Du slipper for uforudsete udgifter til f.eks. drift af servere.
  • Du slipper for høje opstartsomkostninger, da det er gratis at installere.
  • Du kan nemt administrere dine omkostninger alt efter antal brugere og behov.
  • Du – og andre (f.eks. eksterne bogholdere) – kan tilgå løsningen via skyen.
 

 

Skal vi hjælpe dig?

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, så tøv ikke med at give os et kald på 75 53 35 00 eller skrive til salg@scannet.dk.

Siden 1995 har vi hjulpet et hav af virksomheder med at finde den rette løsning til deres behov. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

 


Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne artikel, er du mere end velkommen til at sende os en mail, eller skrive en kommentar her.


Relaterede artikler